Apartament regim hotelier Rares Rezidence Mamaia Nord

Apartament regim hotelier Rares Rezidence Mamaia Nord Litoral Apartament cu 2 camere in Mamaia Nord, aflat in bloc nou construit.

Apartamentul pune la dispozitie spatiu de cazare pentru 4 adulti si 2 copii, fiind compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, doua noptiere si tv, livingul mobilat cu coltar pe culoare turcoaz extensibil, mobila si tv, bucataria utilata cu tot ce este necesar: aragaz, frigider, plita, cuptor, chiveta, centrala pe gaz, masa cu scaune, baia utilata cu tot ce este necesar: masina de spalat, uscator rufe, cada, chiveta, vas toaleta si tot ce este consumabil. De asemenea pune la dispozitia oaspetilor nostrii prosoape pentru baie! Apartamentul dispune si de o terasa amenajata cu flori, cu masa si scaune! Situat la 10 min de plaja cu magazin in zona, lidl si kaufland, pretul poate varia in functie de numarul de nopti, mai multe detalii la nr 0766674955! Ne recomanda promptitudinea, seriozitatea, bunul gust si oaspetii care ne-au trecut pragul. Va asteptam cu drag!

Pretul este de 250 lei/noapte!

Facilitati cazare Apartament regim hotelier Rares Rezidence

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics Global site tag (gtag.js) - Google Analytics
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.