Cazare Pensiuni Mamaia Nord

 
  Apartament cu 2 camere in Mamaia Nord, aflat in bloc nou construit. Apartamentul pune la dispozitie spatiu de cazare pentru 4 adulti si 2 copii, fiind compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, dou..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Prince Edward Apartment din complexul Alezzi Beach Resort,Mamaia Nord se află in cea mai armonioasa și modernă stațiune, de pe litoralul românesc, aflată in plină expansiune , amplasat la câț..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Va asteptam sa va petreceți vacanta la mare , în Mamaia Nord , într-un apartament de 3 camere , la et 1 , cu lift ,la 30 m de plaja, într-un bloc nou , construit în 2008, având vedere la mare . ..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Apartamentul se inchiriaza in regim hotelier si se află localizat în Mamaia Nord, în cadrul Complexului Alezzi Beach Resort, la etajul 2. ALFIE APARTAMENT dispune de 2 dormitoare, un living și 2..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Apartamentul se afla intr-un complex de lux si va ofera conditii de cazare de 5*. Beneficiati gratuit de acces la piscine exterioare adulti si copii, piscina interioara, sauna, jacuzzi,sala de sport,..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Ofer spre inchiriere apartament de lux cu 2 camere cu vedere la mare din toate camerele, si utilat complet, situat pe partea cu marea, la 50 m de plaja KAZEBOO si la 1 km de zona cluburilor din Mamaia..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
Abonați-vă la Oferte
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics Global site tag (gtag.js) - Google Analytics
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.