Oferte Cazare Pensiuni


Termeni si conditii de utilizare a site-ului:  www.cazarepensiune.ro


Definitii:
Termenul utilizator defineste orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul www.cazarepensiune.ro indiferent de actiunea pe care doreste sa o faca pe acest site. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile fara o notificare prealabila.
Prin vizitarea site-ului www.cazarepensiune.ro acceptati sa va supuneti termenilor si conditiilor site-ului.
Termenul unitati turistice defineste totalitatea agentilor turistici (hotel, motel, vila, hostel, complex turistic, pensiuni, apartamente in regim hotelier etc).
Termeni:
Site-ul www.cazarepensiune.ro este un site de publicitate pentru unitati turistice si nu functioneaza ca o agentie de turism.
Toate informatiile postate pe site sunt introduse de catre unitatile turistice, prin urmare site-ul www.cazarepensiune.ro nu garanteaza si nu poate fi responsabil de veridicitatea informatiilor care se gasesc pe site. Unitatile turistice isi asuma responsabilitatea pentru informatiile publicate pe site, pentru eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism si pentru dreptuile de autor ale unor terte persoane, publicitate falsa si concurenta neloiala.
Reclamatiile si sesizarile utilizatorilor vor fi trimise direct unitatilor turistice si orice litigiu va fi rezolvat direct intre cele doua parti.
Site-ul www.cazarepensiune.ro va pune la dispozitie un formular de rezervare care va ajunge in mailul unitatii turistice de care sunteti interesat, urmand ca aceasta sa va contacteze pentru a confirma si finaliza rezervarea. In cazul in care unitatea turistica nu va pune la dispozitie bunurile si serviciile mentionate in momentul rezervarii va rugam sa va adresati organelor competente.
Continutul site-ului www.cazarepensiune.ro este protejat de legea dreptului de autor.
Continutul acestui site este dreptul exclusiv al www.cazarepensiune.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Este interzis sa vindeti sau sa modificati materialul, sa-l expuneti public, sa-l distribuiti sau sa-l folositi  in scopuri publice sau comerciale.

Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.

Abonați-vă la Oferte
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics Global site tag (gtag.js) - Google Analytics
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.